Jika Siaran Kami Terputus, Sila ' REFRESH BROWSER' Anda

NOTA

SERTAI FUNPAGES KAMI

SERTAI FUNPAGES KAMI
Klik Logo dan LIKE

Khamis, 14 Februari 2013

ISU TENTERA DAN LTAT - CERAMAH PADA 15 FEB (JUMAAT) INI LIVE DARI KOBAT FM

Pada 15 Feb (Jumaat) ini, seluruh warga tentera dan bekas tentera khususnya yang berhampiran di Taman Mahkota Aman, Batu 11, Jalan Gambang, Kuantan (belakang Caltex), berpeluang untuk mendengar ceramah yang bakal disampaikan oleh Leftenan Kolonel (B) Nazari Mokhtar, Pengerusi KERABAT dan juga oleh Sdr Wfauzdin NS selaku Pengerusi KOBAT (Kor Bekas Angkatan Tentera).  Di samping itu, turut menyampaikan ceramah adalah Ustaz Suhaimi Saad, Ketua Penerangan PAS Pahang.


Berbagai isu bakal diperkatakan oleh bekas pegawai dan bekas anggota tentera ini di dalam program ceramah yang akan bermula jam 09.00 malam itu.  Ustaz Suhaimi Saad pula pastinya akan mengulas isu Kalimah Allah yang sering dipermainkan oleh media kawalan Umno/Bn.

Sehubungan itu, marilah beramai-ramai kita hadir ke lokasi yang dinyatakan di atas.  Hebahkan kepada rakan-rakan anda dan mohon promosi ke dalam Facebook masing-masing.

InsyaAllah, jika tiada aral melintang Radio KOBAT FM akan cuba mengadakan Siaran Langsung program pada malam tersebut untuk maklumat rakan-rakan kita di luar sana.

2 ulasan:

  1. best!!! thumb up & solute to kobat!!! tengah layan lagu...ayuh anak nogori ...ubah jang obah: dj.. pa nama lagu tu,sapa nyanyi? makasih warga kobatfm

    BalasPadam