KEDAI JUALAN WALKIE TALKIE @ RADIO AMATUR

KEDAI JUALAN WALKIE TALKIE @ RADIO AMATUR

Jika Siaran Kami Terputus, Sila ' REFRESH BROWSER' Anda

Kami telah memulakan siaran 24 jam mulai 02 Julai 2013.

POLL PENDENGAR

SERTAI FUNPAGES KAMI

SERTAI FUNPAGES KAMI
Klik Logo dan LIKE

Google+ Followers

Selasa, 5 November 2013

BACAAN AL-QURAN - AL FATIHAH, BUAT TUAN HJ SUHAIMI SAID

Kami dari Krew Radio KOBAT FM, melahirkan rasa sedih dan dukacita di atas kembalinya ke Rahmatullah pejuang rakyat yang amat kami sanjungi, Almarhum Tuan Hj Suhaimi Said petang tadi.  Beliau disahkan meninggal dunia di Hospital Temerloh akibat penyakit yang berkaitan dengan tulang dan sebelum ini telah menerima rawatan di HUKM, Ceras.

Allahyarham Tuan Hj Suhaimi Said
Almarhum adalah Pengerusi Biro Masyarakat Felda dan Orang Asal PKR Pusat, Ahli MPP, Naib Pengerusi PKR Pahang dan juga Ketua Cabang PKR K.Krau.  Di dalam PRU 13 baru-baru ini beliau telah bertanding mewakili PKR di Dun Jenderak namun tewas.  Selepas itu, penyakit beliau semakin serius dan tidak lagi boleh aktif seperti sebelumnya.

Almarhum Tuan Hj Suhaimi Said terlalu banyak jasanya kepada kami dari KOBAT, khususnya Radio KOBAT FM.  Selain dari sokongan moral, beliau selaku Pengerusi Masyarakat Felda dan Orang Asal bersama rakan-rakannya telah banyak membantu dari segi bantuan lain bagi stesen Radio KOBAT FM beroperasi.

Difahamkan jenazah Almarhum akan disemadikan esok pagi (06 Nov 2013).  

Semoga Roh Almarhum dirahmati Allah.  Takziah kami ucapkan kepada waris dan keluarga Almarhum, semoga tabah dan bersabar dengan ujian yang menimpa.  AL FATIHAH.

Sebagai menghormati pemergian Almarhum, Radio KOBAT FM akan menyiarkan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran sehingga lewat malam ini.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan